Kantoren en thuiswerkplekken

De keuze voor een nieuwe vloer is zeer bepalend voor welke doeleinden en onder welke omstandigheden deze vloer gebruikt gaat worden. Goede uitgangspunten zijn dus essentieel voor het maken van een weloverwogen besluit.
Iedere vloer heeft zijn kwaliteiten en met onze ervaring en productkennis is het zeer belangrijk dat wij al uw wensen samenvoegen om u te helpen tot de juiste keuze te komen wat betreft het type vloer dat u nodig heeft.
U kunt hierbij denken aan het gebruik van bureaustoelen met wielen, in uw bedrijf is de vloer vaak anders dan de vloer bij u thuis.
Hij wordt zwaarder belast door bijvoorbeeld bureaustoelen en door vaste werkplekken waarbij de ruimte onder de bureaus zwaar belast kunnen worden. Hiervoor heeft Dsign at Home BV een uitgebreid assortiment. Deze kunnen verschillen van tapijttegels – Marmoleum en van Vinyl – pvc.
De werkplekken waar uw medewerkers zo prettig mogelijk hun werk kunnen doen is voor ons heel belangrijk omdat er onder andere vaak met computers wordt gewerkt.
Tevens is het erg belangrijk dat uw medewerkers de lichtinval zelf goed  kunnen regelen, het assortiment binnenzonwering van Dsign at Home BV kan u hier prima uitkomst voor bieden.

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine moet gezellig maar ook praktisch zijn. Dsign at Home BV helpt u graag met het uitkiezen van een praktische vloer, die gemakkelijk gereinigd kan worden. Bij het verder aankleden van deze ruimte helpt Dsign at Home BV u graag bij het selecteren van materialen die voldoen aan alle brandweernormen. Hier kan ons assortiment PVC vloeren u zeker bij helpen.

Voor meer informatie klik op Mooie pvc vloeren.nl of indien u nog vragen heeft dan kunt een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met 06-22074008

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.