Advies aan huis

Wij weten hoe spannend en uitdagend het kan zijn om uw woning te verbouwen of opnieuw in te richten. Van kleurencombinaties tot het uitzoeken van de perfecte aankleding van uw woonkamer of slaapkamer, wij kunnen u uitgebreid en professioneel adviseren.

Naast vrijblijvend advies in onze sfeervolle showroom geven wij ook advies op uw kantoor, instelling of bij u thuis.

Wij zijn er om het u gemakkelijk te maken! Met vakkundig, inspirerend en persoonlijk advies creëren de medewerkers van Dsign at Home samen met u uw ideale interieur. Maak snel een afspraak en bezoek vrijblijvend onze showroom waar u allerlei ideeën kunt opdoen aan onze inspiratietafel. Hier kunt u uw wensen en ideeën met ons delen en gezamelijk met ons visualiseren middels stofstalen, behangboeken en kleurkaarten e.d.

Dsign at Home heeft het meest veelzijdige aanbod op het gebied van woonmode. We hebben de meest actuele collecties raam- en vloerbekleding, behang, wandbekleding op linnen, handgemaakte meubelen en trendy accessoires in ons assortiment. De combinatiemogelijkheden zijn vooral verrassend en eindeloos. Wij kunnen u dus volledig adviseren als het gaat om wand- en raamdecoratie, behang, vloeren en meubelen.

Ook voor schilderwerk van uw woning, zowel binnen als buiten kunnen wij u van dienst zijn.

Dsign at Home vindt dat u zich op uw gemak moet kunnen voelen, of dit nu op kantoor is of thuis. Er is niets fijner dan een prettige werk- of leefomgeving op de plaats waar u veel tijd besteedt.
Onze woonspecialisten komen dan ook graag naar u toe voor een vrijblijvend persoonlijk advies op maat.Wij helpen u graag bij het gevoel van prettig wonen en werkelijk thuis komen!

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen,  meldt u dan aan via de site zodat wij contact met u op kunnen nemen.

 

 

 

 

Advies gordijnen, vitrage, tapijt en raamdecoratie.

 

 

 

 

Advies PVC, vinyl, laminaat, schilderwerk en behang.