Wat is de Faber Comfortvloer?

Jij wilt de bestaande ongeïsoleerde houten balkenvloer vervangen door een Faber Comfortvloer. Jij wilt de complete begane grondvloer inclusief vloerverwarming tegen een aantrekkelijke prijs en nauwelijks overlast voor de omgeving.
De beste vloerisolatie, want écht besparen op de energierekening is een must!

De Faber Comfortvloer is opgebouwd uit een optimaal isolerende laag Celbeton.
Het comfort komt door het aanbrengen van een gebruiksklare hoofdvloerverwarming op de eerste laag. Deze wordt compleet aangesloten en gegarandeerd op de bestaande CV installatie.

De Faber Comfortvloer is een vlakke en schone vloer door toepassen van een anhydriet gietdekvloer aangebracht over de vloerverwarming. De anhydriet gietdekvloer is het ideale startpunt voor je nieuwe houten-, tegel-, of andere vloerbedekking.

Wil je direct een offerte of vrijblijvend een afspraak?

Ontdek de Faber Comfortvloer in 2 minuten, klik hier

Bestaande houten balkenvloer met vloerdelen verwijderen
Voor aanvang wordt ieder project door ons geïnspecteerd. Wij adviseren de vloer inclusief draagbalken door jou of derden te laten verwijderen. Desgevraagd met ons Faber ComfortTOTAAL pakket kunnen wij deze werkzaamheden voor je uitvoeren.

Faber Comfortvloer

De folie aanbrengen en maatvoering voor de eerste Celbeton laag worden meestal verzorgd door de klant of door Faber. Daarna begint de Faber Comfortvloer. We vullen de kruipruimte met Faber Celbeton. Na het uitharden brengen we de vloerverwarming aan met daarop een moderne anhydriet gietdekvloer.

Waarom Faber Comfortvloer?

Weg houten vloer, hallo comfort!

Dankzij Isolatie, vloerverwarming en dekvloer geniet je van een behaaglijke temperatuur in je woning tegen lagere stookkosten.

20% besparen

Je verdient je isolatie investering binnen 6 jaar terug, daarna een besparing van 20% per jaar op je stookkosten. Elk jaar weer! Door de goed isolerende eigenschap van Celbeton gegarandeerd een lagere energierekening. Wij passen innovatief Celbeton CB450 toe met aantoonbare gelijkblijvende sterkte, maar 10% meer isolatiewaarde dan gewoon schuimbeton.

Stopt geurtjes en schimmels

Optrekkend vocht, muffe luchtjes en schimmels krijgen geen kans door de perfecte afsluitende werking van de vloer. Daarnaast wordt vloerverwarming aangeraden voor mensen met astma en allergieën.

Hoger energielabel

Alle materialen zijn recyclebaar en de CO2 uitstoot door verwarming van je woning wordt verlaagd. Dat betekent voor jou een gegarandeerd hoger energielabel!

Aantrekkelijk in prijs

Een Faber Comfortvloer is sterk concurrerend in prijs en een juiste investering. Uit intern onderzoek blijkt de balken broodjesvloer duurder te zijn in aanschaf.

1 partij, 1 garantiepakket!

De Faber Comfortvloer wordt snel en vakkundig aangebracht met minimale hinder voor jou en je buren. Gegarandeerd door één partij aangebracht!