Mooiepvcvloeren.nl

De webshop voor al uw pvc vloeren.

Ontwerpen van pvc geïnspireerd door de natuur
Mooie pvc vloeren werkt onder andere samen met Moduleo® omdat zij de norm zetten voor toekomstige generaties luxevinylvloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.

Mooie pvc vloeren is trots om anders te zijn
Anders door de brede waaier aan innovatieve vloeroplossingen, door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met onze klanten. Bovendien heeft Moduleo® , in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen zodat wij als Mooie pvc vloeren op maat kunnen leveren en via onze Moods collectie meer kunnen dan standaard maten leveren!

Moduleo is Europees
Wereldwijd nummer 1 in vloerbekleding. De productie van ons pvc bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. Wij als Mooie pvc vloeren staan volledig achter Moduleo’s tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van Moduleo®  leveren we jouw Moduleo-vloer snel en op tijd bij op het  gewenste adres.

Merken waar wij ons aan verbinden:

  • Moduleo
  • Coretec
  • Cotap
  • Gerflor
  • Mflor

Voor meer informatie klik op Mooie pvc vloeren.nl of indien u nog vragen heeft dan kunt een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met 06-22074008

Alvast vriendelijk bedankt,

Team Dsign at Home