Bezorgen

Bezorgen laminaat en pvc /Afhalen van uw bestelling

  • Bezorgen laminaat en pvc gratis bij een bestelling vanaf € 500,00 in de regio Zuid Holland. Wanneer u buiten deze regio woont neemt u dan  even telefonisch of per mail contact met ons op zodat wij door kunnen nemen wat de bezorgkosten zullen zijn.
  • Wanneer de bestelling minder dan € 500,00 bedraagt rekenen wij eenmalig € 50,00 wanneer deze in de regio Zuid Holland bezorgd moet worden.
  • De bestelling wordt  bezorgd tot de eerste deur op de begane grond mits deze goed te bereiken is (dus geen trapjes, opstapjes, zandpaden e.d.)
  • In appartementen met een lift bezorgen wij tot aan de voordeur (mits de lift werkzaam is uiteraard).
  • Voor verder vervoer binnen de woning dient u zelf zorg te dragen.
  • Wanneer u buiten de regio Zuid Holland woont neem dan even contact met ons op voor het bepalen van de bezorgkosten.

Het bezorgen van uw bestelling:

Dsign at Home werkt  samen met een transportbedrijf. Dit transportbedrijf bezorgt door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw bestelde producten op de afgesproken leverdatum wordt afgeleverd. De goederen worden netjes  tot op de stoep geleverd. U kunt uw bestelling op elke gewenste werkdag laten leveren. In het weekend wordt er niet geleverd.

Let op:  U dient bij de aflevering de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent. Dit in verband met een eventuele schade aanspraak.

Het verzetten van een levering:

Indien de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch en per mail aan ons te melden. Indien de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden dan bij u  wel de extra transportkosten in rekening gebracht.

Het afhalen van uw bestelling is altijd mogelijk. Nadat u uw bestelling heeft afgerond zorgt Dsign at Home ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum klaar staat.

U kunt uw bestelling afhalen op onderstaand adres:
Otto van Tussenbroekstraat 149, 3059 LR, Rotterdam (Nesselande), 06-22074008/010-8465099

Afhaal dagen/tijden:
maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur