Interieur styling & advies kantoren

Ook op de zakelijke markt bieden wij onze diensten aan op gebied van interieur styling voor uw kantoor, instelling of andere bedrijfsruimte. Dsign at Home verzorgt en ontzorgt met veel plezier de styling of re-styling van uw kantoor of bedrijfsruimte.

Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Wij bieden u of uw klanten een extra service door ze te helpen met de verkoop van hun woning, instelling of kantoor. Wij zijn een klantgericht bedrijf dat de klant als uitgangspunt neemt en zijn/haar wensen omzetten in tastbare projecten. Uw projecten kunnen heel verschillend zijn, van de (her)inrichting van de entree van een kantoorpand tot de gehele inrichting daarvan. Maar ook voor het inrichten van ruimtes van bijvoorbeeld uw VVE beheer, instellingen en al het overige vastgoed.

Bij voorkeur huurt u een verkoopstylist in, voordat u als makelaar, vve beheerder of vastgoed ondernemer een woning, instelling of kantoor laat beoordelen. Een ge-styleerd huis geeft een betere indruk op u als makelaar, vve beheerder of vastgoedondernemer wat zal resulteren in een hogere verkoopwaarde omdat u nu nog meer achter uw product zal staan. Dit zal als gevolg hebben dat u betere foto’s kunt maken, en daarmee sneller kijkers zult trekken door deze online te plaatsen via één of meerdere van uw verkoopkanalen.

Onze stylisten waarmee wij intensief samenwerken zijn in dienst van Sfeer voor jou.

Dsign at Home styling is gevestigd in Rotterdam, we komen indien nodig in heel Nederland over de vloer. Voor verkoopstyling zijn wij voornamelijk werkzaam in een straal van 100 kilometer rond de regio Rotterdam. Wij krijgen ook buiten onze regio verzoeken tot verkoopstyling. Ook hier willen wij graag helpen, maar dan zal het gaan om grotere klussen van minimaal enkele werkdagen.

Dsign at Home-styling kan met een goed gestylde modelwoning ervoor zorgen dat uw nieuwbouwwoningen beter verkopen. Wij kunnen de modelwoning deels of geheel inrichten met meubelen en woonaccessoires. U als klant koopt de stoffering (laminaat/vloerbedekking) en huurt de inrichting. Dsign at Home-styling zorgt voor een stijlvolle inrichting, dat een zo breed mogelijk publiek aanspreekt.

Voor projecten voor de zakelijke markt gelden andere tarieven dan voor particulieren markt.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.