Start Zorgeloos wonen

Via deze website willen wij alle geïnteresseerden en die via uiteenlopende redenen hulp nodig hebben of willen bieden een warm hart toedragen en informeren over Start Zorgeloos wonen.

Doelstelling van Start Zorgeloos wonen is om de minder bedeelden en kwetsbare in onze samenleving te helpen.

De achterliggende gedachte hiervan is dat een structureel gezonde leefomgeving waarbij het thuiskomen ook als thuiskomen voelt gerealiseerd kan worden.

Ieder individu verdient een plek om zich thuis te voelen. De financiële huishouding is hierin vaak een obstakel. Vandaar dat het aanbod van goederen en diensten die Start Zorgeloos wonen aanbiedt een belangrijke stap is naar een nieuwe start voor vele mensen en dat dit vroeg of laat de basis zal zijn voor succes, hetgeen waar wij net als vele anderen zo naar streven!

Buiten alle geestelijke zorgen zijn wij vooral ook bezig om iedereen die een woning heeft of er één toegewezen krijgt te helpen met de aankleding van zijn of haar woning. Hierbij moet u denken aan de volgende zaken:

  • Laminaat met ondervloer en plinten.
  • Tapijt en vinyl
  • Raambekleding (rolgordijnen, jaloezieën etc.)
  • Map met speciale aanbiedingen voor raambekleding
  • Wasmachine, koelkast, kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat etc.

Al deze producten dragen eraan bij dat diegene die dit nodig hebben een thuis kunnen creëren. Deze producten worden aangeboden op onze site www.startzorgelooswonen.nl samen met allerlei andere producten tegen zeer scherpe prijzen.

Om dit te realiseren zijn er diverse fabrikanten die hun producten tegen gereduceerde prijzen aanbieden om zo in de behoefte te kunnen voorzien. Door met een aantal vaste partners te werken zorgt dat voor een aantal zaken:

  • Constante kwaliteit van de producten.
  • Constante beschikbaarheid van deze producten.
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Garantie op alle producten

De personen achter Start Zorgeloos wonen hebben zich verenigd.
Via deze website participeren wij met elkaar en brengen daarmee onze doelstelling tot leven. De karakteristiek van deze personen is dat zij alle gedreven worden door de liefde voor de mensen die het niet alleen kunnen en een eerste zetje nodig hebben om hun plek weer te vinden in onze samenleving.

Voor meer informatie over Start Zorgeloos wonen kunt een e-mail te sturen naar info@dsignathome.nl of bellen naar 06-22074008.

Start Zorgeloos wonen biedt aan bedrijven en instelling ook een map aan met diverse soorten raambekleding  (A merk) tegen zeer lage prijzen.
Zowel de voorbeelden als ook de tabellen met de breedte en hoogte maten zijn in deze map aanwezig. Duidelijk en overzichtelijk en wat vooral zeer belangrijk…. betaalbaar!