Pro forma regeling Dsign at Home

Als u vanwege bijzondere omstandigheden, zoals bijvoorbeeld u leeft van een bijzondere bijstand en extra kosten moet maken die u niet zomaar van uw inkomen kunt betalen, dan kunt u een vergoeding aanvragen voor die kosten. U hoeft niet altijd een uitkering te ontvangen van de gemeente om in aanmerking te kunnen komen voor bijzondere bijstand. Voor meer informatie met betrekking tot de regeling bijzondere bijstand verwijzen u naar de website van de rijksoverheid.

Heeft u de AOW-leeftijd bereikt, dan kunt u mogelijk ook gebruik maken van de toeslag voor AOW-gerechtigden.

Heeft u recht op een toeslag of uitkering dan neemt u contact op met een van de medewerkers van Dsign at Home om de door u uitgezochte goederen te laten financieren door een door Dsign at Home geaccepteerde derde. Onder voorwaarden dat het totaal bedrag van de goederen en diensten zoals stoffeerkosten meer dan € 400,00 inclusief BTW. bedragen.

Wanneer aan deze voorwaarden kan worden voldaan, zullen de volgende gegevens verder met u in onderling overleg worden genoteerd:

  • Naam, adres en woonplaats van u als klant.
  • Telefoonnummer van u als klant.
  • Omschrijving van de bestelde artikelen.
  • Naam van de derde (uw subsidieverstrekker).
  • Datum van uw aanvraag.

Na ontvangst van betaling door de subsidieverstrekker op rekening van Dsign at Home zullen wij direct contact met u opnemen, u kunt dan gelijk een afspraak met ons maken om de bestelde goederen te komen halen, laten bezorgen of laten stofferen.
U kunt geen aanspraak maken op terugbetaling indien er goederen over blijven.