Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf binnen de woning- en projectinrichting.
Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan garant voor een deskundig advies.
Ons brede assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen voldoende keuze is om tot een mooie inrichting te komen, Dsign at Home levert kwaliteit en kwantiteit voor elk budget.
Betrokkenheid staat centraal in onze benadering naar onze klanten, een goede service is dan ook vanzelfsprekend in ons werk.

Wij durven dan ook met trots te zeggen dat wij een fantastisch bedrijf zijn voor Rotterdam en haar omgeving.

Duurzaamheid

Dsign at Home heeft ervoor gekozen om alleen met hoogwaardige materialen te werken, hierdoor kunnen wij de levensduur van onze producten over een langere tijd garanderen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen ook wel MVO genoemd is voor ons ondernemen met het oog op de toekomst met respect voor mens en dier. Ook wij willen graag dat de kinderen van onze kinderen een leefbare aarde krijgen.

De Vrienden van De Kring

Via deze website willen wij alle geïnteresseerden en die via uiteenlopende redenen hulp nodig hebben of willen bieden een warm hart toedragen en informeren over de Vrienden van De Kring.

De doelstelling van De Vrienden van De Kring is om de minder bedeelden en kwetsbare in onze samenleving met behulp van mensen die zich kwalificeren als “Vriend van De Kring” te helpen.

De achterliggende gedachte hiervan is dat een structureel gezonde leefomgeving waarbij het thuiskomen ook als thuiskomen voelt gerealiseerd kan worden.

Ieder individu verdient een plek om zich thuis te voelen. De financiële huishouding is hierin vaak een obstakel. Vandaar dat het aanbod van goederen en diensten die De Kring aanbiedt een belangrijke stap is naar een nieuwe start voor vele mensen en dat dit vroeg of laat de basis zal zijn voor succes, hetgeen waar wij net als vele anderen zo naar streven!

Buiten alle geestelijke zorgen zijn wij vooral ook bezig om iedereen die een woning heeft of er één toegewezen krijgt te helpen met de aankleding van zijn of haar woning. Hierbij moet u denken aan de volgende zaken:

  • Laminaat met ondervloer en plinten.
  • Raambekleding (rolgordijnen)
  • Verf voor de wanden, plafonds en houtwerk.
  • Wasmachine, koelkast, kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat.

Al deze producten dragen eraan bij dat diegene die dit nodig hebben een thuis kunnen creëren. Deze producten worden aangeboden in de winkel op de Bosweg 49 te Gouda samen met allerlei andere producten tegen zeer scherpe prijzen.

Om dit te realiseren zijn er diverse fabrikanten die hun producten tegen gereduceerde prijzen aanbieden om zo in de behoefte te kunnen voorzien. Door met een aantal vaste partners te werken zorgt dat voor een aantal zaken:

  • Constante kwaliteit van de producten.
  • Constante beschikbaarheid van deze producten.
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Garantie op alle producten

De personen achter de Vrienden van De Kring hebben zich verenigd.
Via deze website participeren wij in De Kring en brengen daarmee onze doelstelling tot leven. De karakteristiek van deze personen is dat zij alle gedreven worden door de liefde voor de mensen die het niet alleen kunnen en een eerste zetje nodig hebben om hun plek weer te vinden in onze samenleving.

 

Voor meer informatie over de Vrienden van De Kring kunt een e-mail te sturen naar info@dsignathome.nl of bellen naar 06-22074008